Ambasadori i SHBA-së, Jeff Hovenier ka takuar kreun e Listës Serbe, ministrin për Komunitete dhe Kthim, Goran Rakiq.

Në llogarinë e tij në Twitter, Hovenier ka thënë se ka rikonfirmuar përkushtimin e SHBA-së për një Kosovë multietnike, sovrane dhe të pavarur.

“Me ministrin Goran Rakiq, rikonfirmova përkushtimin e SHBA-së për një Kosovë multietnike, sovrane dhe të pavarur, ku të gjithë qytetarët nga çdo komunitet gëzojnë të drejta të barabarta dhe një zë të barabartë në avancimin e së ardhmes evropiane të Kosovës”, shkroi ambasadori Hovenier, njofton Telegrafi.