LAJMI I FUNDIT:

Jeff Hovenier

186 Artikuj

Kryetari i Zubin Potokut: Do t’i dëgjoj rekomandimet e ShBA-së, sot e kam ushtruar detyrën në Çabër

Kryetari i Zubin Potokut: Do t’i dëgjoj rekomandimet e ShBA-së, sot e kam ushtruar detyrën në Çabër

Kosovë
Hovenier: SHBA-ja i ka dy kërkesa për Kosovën

Hovenier: SHBA-ja i ka dy kërkesa për Kosovën

Komunat
Hovenier: Anulimi i pjesëmarrjes në “Defender 23”, pasoja e parë për Kosovën

Hovenier: Anulimi i pjesëmarrjes në “Defender 23”, pasoja e parë për Kosovën

Kosovë
Hovenier: SHBA-ja nuk ka shumë entuziazëm për të reaguar ndaj disa prej interesave të Kosovës

Hovenier: SHBA-ja nuk ka shumë entuziazëm për të reaguar ndaj disa prej interesave të Kosovës

Kosovë
Hovenier: QUINT i propozoi Kurtit që kryetarët t’i ushtrojnë detyrat e tyre jashtë objekteve komunale

Hovenier: QUINT i propozoi Kurtit që kryetarët t’i ushtrojnë detyrat e tyre jashtë objekteve komunale

Kosovë
Shefi i zyrës së BE-së flet për takimin me kryetarin e Zveçanit dhe Zubin Potokut – tregon kërkesat që kishin për ta

Shefi i zyrës së BE-së flet për takimin me kryetarin e Zveçanit dhe Zubin Potokut – tregon kërkesat që kishin për ta

Kosovë
Hovenier: Situata në veri shqetësuese, të shmanget hyrja me forcë në ndërtesat komunale

Hovenier: Situata në veri shqetësuese, të shmanget hyrja me forcë në ndërtesat komunale

Kosovë
Kryetari i Zveçanit dhe i Zubin Potokut arrijnë në takim me ambasadorin amerikan

Kryetari i Zveçanit dhe i Zubin Potokut arrijnë në takim me ambasadorin amerikan

Kosovë
Hovenier thërret në takim katër kryetarët e komunave në veri

Hovenier thërret në takim katër kryetarët e komunave në veri

Kosovë
SHBA dënon aksionin e autoriteteve të Kosovës në veri

SHBA dënon aksionin e autoriteteve të Kosovës në veri

Siguri
Ankandi Solar 100MW, Kurti: Jemi në vijë të drejtë të një tranzicioni të nevojshëm energjetik

Ankandi Solar 100MW, Kurti: Jemi në vijë të drejtë të një tranzicioni të nevojshëm energjetik

Energjetika
Hovenier: Kosova ta themelojë Asociacionin nëse do të anëtarësohet në strukturat evropiane

Hovenier: Kosova ta themelojë Asociacionin nëse do të anëtarësohet në strukturat evropiane

Kosovë
Hovenier kërkoi “rol teknik dhe jo politik”, i përgjigjet Krasniqi: Kryetarët në veri do të ushtrojnë të gjitha kompetencat

Hovenier kërkoi “rol teknik dhe jo politik”, i përgjigjet Krasniqi: Kryetarët në veri do të ushtrojnë të gjitha kompetencat

Kosovë
Hovenier kërkon të shmangen tensionet në veri: Të mos përdoret forca për të hyrë në ndërtesat e komunave

Hovenier kërkon të shmangen tensionet në veri: Të mos përdoret forca për të hyrë në ndërtesat e komunave

Kosovë
Para betimit të kryetarëve në veri, Hovenier takon Kurtin

Para betimit të kryetarëve në veri, Hovenier takon Kurtin

Kosovë
Hovenier: SHBA-ja mbetet e palëkundur në mbështetje të integrimit euroatlantik të Kosovës

Hovenier: SHBA-ja mbetet e palëkundur në mbështetje të integrimit euroatlantik të Kosovës

Kosovë
Forcimi i arsimit të lartë, Universiteti i Iowa-s ndihmon tri universitete publike në Kosovë

Forcimi i arsimit të lartë, Universiteti i Iowa-s ndihmon tri universitete publike në Kosovë

Arsim
Kurti e Hovenier presin zbatim të plotë të marrëveshjes së arritur në Ohër

Kurti e Hovenier presin zbatim të plotë të marrëveshjes së arritur në Ohër

Kosovë
Gjenerali i Gardës së Iowa-s vjen në Kosovë, Hovenier: Vlerësojmë partneritet me FSK-në

Gjenerali i Gardës së Iowa-s vjen në Kosovë, Hovenier: Vlerësojmë partneritet me FSK-në

Kosovë
Hovenier: Kushtetuta e Kosovës garanton të drejtat fetare për të gjithë

Hovenier: Kushtetuta e Kosovës garanton të drejtat fetare për të gjithë

Kosovë
Mushkolaj për incidentin e armatosur në veri: Dikush duhet të jep përgjegjësi për këtë skandal

Mushkolaj për incidentin e armatosur në veri: Dikush duhet të jep përgjegjësi për këtë skandal

Kosovë
Hovenier: SHBA-ja e shqetësuar për incidentin në Zveçan, policia duhet të kryejë një hetim të plotë të rastit

Hovenier: SHBA-ja e shqetësuar për incidentin në Zveçan, policia duhet të kryejë një hetim të plotë të rastit

Kosovë
Hovenier uron Ditën e Kushtetutës: Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës

Hovenier uron Ditën e Kushtetutës: Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës

Kosovë
Hovenier përshëndet anëtarësimin e Finlandës në NATO: Jemi partnerë të ngushtë në Kosovë

Hovenier përshëndet anëtarësimin e Finlandës në NATO: Jemi partnerë të ngushtë në Kosovë

Kosovë