Sekretari i UNITET-it, Zulfi Adili ka thënë për Fokus se Aleanca për Shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin për qeverinë e Maqedonisë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Zulfi Adili-Qufa gjithashtu ka thënë se Aleanca për Shqiptarët nuk do të lëkundet nga kërkesat e parashtruara në platformën e përbashkët në mes partive shqiptare.

Adili gjithashtu ka shtuar se nuk e njohin Gruevskin si mandatar për formimin e qeverisë dhe të njejtin do ta bojkotojnë./Telegrafi/