X18+ si një ndër atletet sportive më të veçanta dhe inovative është dizajnuar për të siguruar stabilitet dhe për të maksimizuar shpejtësinë e lojtarëve.

Atletja e re X18+ do të jetë në dispozicion si pjesë e paketës Team Mode në verzionin e përshtatshme për stadium, fushë të mbyllur dhe rrugë.

X18+ është e dizajnuar të çlirojë shpejtësinë e lojtarëve më të rrezikshëm të lojës. E lëshuar si pjesë e paketës Team Mode, së bashku me Predator, NEMEZIZ dhe COPA silos, kjo atlete vjen me ngjyrë të verdhë, të zezë dhe blu.

Team Mode Predator 18 është gjithashtu e disponueshme si mbathje për fusha të mbyllura. Verzioni për fushë të mbyllur shfaq konstruktin e njëjtë të jakës dhe ngjyrës sikur mbathja në fushë së bashku me një mbulesë të plotë BOOST ™.

E pikërisht kjo atlete sportive do mbathet nga Gabriel Jesus dhe Luis Suarez në fillim të sezonit 2018/19.

Mund t’a gjeni në dyqanet e Sport Vision në Albi Mall – Prishtinë dhe në Sport Vision në Prizren tek qendra tregtare Premium Park. Për më shumë info vizitoni faqen zyrtare të Sport Vision në Facebook.

Artikull i Sponsoruar