Kanë mbetur vetëm 36 orë për të përfituar nga zbritja në biletën pjesëmarrëse të festivalit më të madh të teknologjisë dhe inovacionit në Evropë.

Festivali më i madh i teknologjisë dhe inovacionit në Evropë, sjell një përzierje të madhe të top bizneseve globale dhe liderëve në këtë industri, inovatorëve e ndërtuesve të politikave nga 111 vende të ndryshme.

Webit.Festival 2018 ishte sukses i jashtëzakonshëm

Këtë vit mbahet edicioni i 11-të i Webit Festival dhe ky nuk është definitivisht një event i zakonshëm i teknologjsië e inovacionit.

Webit 2019 mbahet nga 13 deri 15 maj në Sofje të Bullgarisë.

Pamje nga Webit.Festival 2018

Pjesëmarrës do të jenë 10 mijë delegatë, 1500 biznese fillestare, 500 investitorë, 500 media të akredituara, 300 eksopzues – nga 111 vende të ndryshme të botës.

Për t’iu bashkuar festivalit më të madh të teknologjisë dhe inovacionit në Evropë tashmë është është zbritja që vlen edhe 36 orë.

Bileta për pjesëmarrjen në Webit.Festival kushton 125 euro, me një zbritje prej 75 për qind.

Me këtë biletë ju do të keni qasje në 15 samite të fokusuara në industrinë teknologjike, 150 ngjarje tjera dhe 400 folës, përfshirë:

Marc Cuban

Biznesmen dhe investitor – pronar i Dallas Mavericks


Mariya Gabriel

 Komisionere për Ekonomi Digjitale dhe Shoqëri, Komisioni Evropian.


Dirk Hoke

CEO – Airbus, Defence & Space.


Siguroni biletën për Webit.Festival duke klikuar këtu.

/Telegrafi/