Ka filluar festa më e madhe e zbritjeve në Viva Fresh Store!

Kjo kompani gjigante, tashmë ka mbushur 16 vite të operimit të saj të suksesshëm, brenda dhe jashtë vendit.

Për ditëlindjen e saj të madhe, ka përgatitur oferta të shumta ekskluzive, për 16 ditë të plota. Gjatë këtyre ditëve festive, janë hapur dyert e Mega ofertave dhe Mega aksioneve, të paimagjinueshme!

Me qindra produkte me gratis; 1+1 gratis, 2+1 gratis, 3+1 gratis, si dhe shumë e shumë surpriza tjera…

Me mijëra e mijëra produkte, të hatashme me zbritje deri në – 80 %!

Oferta përfshin; produktet e amvisërisë, produktet ushqimore dhe higjienike, veshmbathjet për meshkuj dhe femra, për vajza dhe djem, dhe shumë e shumë të tjera. Sa të mundeni, shfrytëzojeni këtë mundësi sepse kjo vjen një herë në 16 vjet!

Shikoni reklamën e mrekullueshme, ku aktori i njohur Naser Rafuna, shihet në rolin e DJ, duke i prirë festës së madhe të zbritjeve dhe të mega aksioneve në Viva Fresh Store.

Viva Fresh Store, festojmë së bashku!

Artikull i sponsorizuar