Kanali britanik Nickelodeon vendosi të zhvillojë një studim mbi pjekurinë e meshkujve, kështu që ata organizuan një studim të madh për të përcaktuar sjelljen e tyre

Shumica e njerëzve kanë tendencë të shoqërojnë “moshën e rritur” me moshën e shumicës, pra 18 vjeç, por nuk është kështu…

Shumë studime kanë treguar se meshkujt piqen në një moshë shumë të avancuar. Mosha e “pjekurisë” për meshkujt vjen shumë më vonë se sa mendoni.

Studimi zbuloi se shumica e meshkujve piqen rreth moshës 43 vjeç.

Burrat e dinë se janë të papjekur dhe e pranojnë atë në heshtje, pasi hulumtimet kanë treguar gjithashtu se dy herë më shumë burra e përshkruajnë veten si “të papjekur” në krahasim me femrat.

Kur ‘rriten’ femrat?

Sipas këtij kërkimi, por edhe shumë të tjerëve, femrat piqen shumë më shpejt se burrat. Në të vërtetë, i njëjti studim zbuloi se mosha mesatare e pjekurisë së femrave është rreth 32 vjeç.

Por, le të mos e shohim vetëm si një gjë të keqe!

Marrja e përgjegjësive është shumë e rëndësishme, sidomos në marrëdhënien në çift ose kur ke familjen tënde dhe meshkujve shpesh u duhet t’i marrin këto angazhime dhe përgjegjësi shumë më përpara.

Ndaj, meshkuj mos u dekurajoni! /Telegrafi/