Interi ka konfirmuar se ka caktuar ish-trajnerin e Napolit, Walter Mazzari, si trajner të ri të klubit.

Italiani 51-vjeçar do të zëvendësojë Andrea Stramaccionin i cili u shkarkua më herët gjatë ditës.

“FC Internazionale dëshiron të zbulojë se klubi ka caktuar Walter Mazzarrin si trajner të ri”.

“FC Internazionale dëshiron të falënderojë Andrea Stramaccionin për përkushtimin e madh dhe profesionalizmin e treguar në një vit veçanërisht të vështirë. Walter Mazzarri ka nënshkruar marrëveshje dyvjeçare”, thuhet në deklaratën zyrtarë të klubit. /Telegrafi/