Drenica ka befasuar me vendimin e fundit.

Skuadra nga Skenderaj ka emëruar trajner Bekim Shotanin.

Shotani dhe Drenica kanë marrëveshje një-vjeçare.

Ish-trajneri i Vushtrrisë dhe Trepçës ’89 do ta zëvendësojë Fadil Ramën.