• Auto Mita dominon industrinë e veturave të reja edhe për vitin 2018 duke mbetur pakontestueshëm lider i tregut.
• Pothuajse çdo e treta veturë e re e shitur në Kosovë është nga Auto Mita.
• Lanson brendimin me showroomin e ridisenjuar për një epokë të re.

Tashmë edhe zyrtarisht është konfirmuar dominimi i jashtëzakonshëm i Auto Mitas në industrinë e veturave në Kosovë.

Viti 2018 ishte pa dyshim viti i Auto Mitas, ku distributori i autorizuar i prodhuesve të njohur të veturave konfirmoi dominimin e madh në auto industri.

Sipas shifrave të publikuara, mësohet se Auto Mita me tri brendet e saj të veturave zotëron afër 30% të tregut.

Kjo do të thotë se pothuajse se çdo e treta veturë e shitur në vend ishte nga Auto Mita.

Kështu, Auto Mita i ka kontribuar shtimit të veturave të reja me anë të llojllojshmërisë së veturave nga brendet për të cilat është distributor i autorizuar, Renault, Dacia dhe Nissan.

Së fundmi në Kosovë vetura e re më e shitur për vitin 2018 është e brendit Dacia, e cila po ashtu është pjesë e Auto Mita.

Zyrtare: Lista e të gjitha veturave të reja të shitura në vitin 2018, Dacia më e shitura në Kosovë Zyrtare: Lista e të gjitha veturave të reja të shitura në vitin 2018, Dacia më e shitura në Kosovë

Kjo ka ndikuar që rrugët e Kosovës të jenë me më shumë vetura të reja, ka ndikuar që ambienti të jetë më ekologjik dhe numri i aksidenteve e telasheve në rrugë të jetë minimal.

Kontributi masiv në zhvillimin e një komunikacioni si në Evropë, është përqafuar nga qytetarët dhe adhuruesit e veturave, të cilët kanë shfrytëzuar format atraktive të financimit për veturat, ofertat ekskluzive të Auto Mitas dhe cilësinë e hatashme të veturave.

Këtë sukses Auto Mita po e manifeston me një ndryshim, me një rifreskim imazhi, duke sjellë edhe logon që përfaqëson një identitet të ri të një kompanisë tashmë të njohur si lidere për auto industrinë në vend. /Telegrafi/