Kemi parë tashmë në media e rrjetet sociale se po vjen kompleksi më i veçantë i banimit në Prishtinë nga Al Trade Center.

Është fjala për Linda Premium Residence kompleksi që ka tërhequr vëmendjen e mediave dhe atyre që duan një ambient evropian të jetesës për vete dhe familjen.

Rritja e fëmijëve në Kosovë është sfidë. Ëndrra për një ambient evropian në vendin tonë siç dihet po bëhet realitet nga Linda Premium Residence.

Me 11 objekte dhe mbi 600 banesa, Linda Premium Residence vjen me një arkitekturë mjaft speciale, e kushte jashtëzakonisht të mira të jetesës.

Kur jemi te arkitektura, Linda Premium Residence ofron mundësinë e veçantë të zgjedhjes së planit për banesën tuaj.

Teksa shitja e banesave po vazhdon dhe interesimi është i madh, Linda Premium Residence ofron mundësinë që me këtë rast të zgjedhni edhe planin për banesën tuaj.

Dhomat e fjejtes, kuzhinën e të tjera hapësira të rënëdsishme vendosni ju personalisht se ku do t’i keni.

Kjo është tjetër dëshmi që Linda Premium Residence është hapësirë e dedikuar për një stil evropian jetese, me fokus në dëshirat e atyre që do të jenë pjesë e këtij kompleksi.

Linda Premium Residence gjendet në zonën Prishtina e Re në Veternik, buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës.

Për të zgjedhur planin e banesës dhe për t’i blerë banesat e lokalet afariste më shumë informata në: altradecenter.com numrin: 080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530 ose e-mail në: info@altradecenter.com.

Artikull i Sponsoruar