0Shares

Xbox One X i Microsoft është konsola më e fuqishme e lojërave të krijuar ndonjëherë. Pajisja u shfaq fillimisht në qershor, dhe ajo vazhdoi përpara me para-porosi në mbarë botën natën e së dielës.

Ka qenë vetëm pesë ditë që nga ai moment, por kompania tashmë po njofton një moment historik.

Deri tani, para-porositë One X janë shitja më e shpejtë në historinë e konsolës Xbox.

Si pasojë, për momentin konsoli është shitur në shumë vende të botës. Për disa shitës me pakicë, ishte në të vërtetë Xbox më i shpejtë i shitur ndonjëherë.

Microsoft planifikon një tjetër valë para-porosish për muajin e ardhshëm, kështu që ato vende ku aktualisht është shitur do të ofrojnë tufa të reja. Konsoli do të bëhet i disponueshëm më 7 nëntor.

Zhvilluesit janë zotuar të përmirësojnë më shumë se 100 lojëra të reja dhe ekzistuese për Xbox One X.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)