Sapo është raportuar se dy qytetarë janë vrarë.

Erol Olcak, anëtar dhe udhëheqës i sektorit të marketingut të partisë së AKP-së, dhe djali tij janë vrarë në Stamboll

Mediet turke raportojnë se ushtarët kanë shtënë në drejtim të tyre.

Më herët është raportuar se janë vrarë 17 policë në Ankara. /Telegrafi/

Të gjitha lajmet rreth grusht shtetit në Turqi