Një grua ka shokuar në internet me video të neveritshme, të një tasi me makarona të vjetra që ajo harroi ta shpëlante e cila rriti ‘flokë’ prej saj.

Zonja, e cila është nga Zelanda e Re së pari ka postuar në lidhje me ngjarjen në 21 korrik, momenti kur tmerroi 6.600 ndjekës të saj.

“A keni parë më parë si ky myk? Duken si flokë të vërtetë … është e butë. A është kjo helmuese? Sa e keqe është kjo?” Ajo pyeti shikuesit.

@travelingtrainwreck

Should I be worried? #help #advice #cleaningtips

♬ original sound – travelingtrainwreck

Ajo kishte marrë shumë komente nga njerëz që ishin të traumatizuar dhe kurioz të dinin saktësisht se çfarë ajo kishte ‘krijuar’, transmeton Telegrafi.

“Sa kohë e keni lënë këtë ??? Jam aq i neveritur tani. Çfarë është ajo?”, shkroi një person.

“Sinqerisht kur ju e prekët atë, mendova se unë do të humbas ndjenjat”, tha një tjetër.

Pas një studimi të kujdesshëm, ajo u kthye në TikTok për të treguar se ishte një kërpudhat e quajtur ‘phycomyces’ dhe zakonisht rritet në jashtëqitje të kafshëve ose ushqime të kalbura si makaronat e saj.

@travelingtrainwreck

RIP Fred 🙁 #rip

♬ original sound – travelingtrainwreck

Nuk është helmuese për njerëzit, kështu që gruaja vendosi ta mbante tasin të paprekur – duke hequr ‘qimet’ dhe duke e vendosur ato në ujë për të parë nëse ato ‘treten’.

Pas disa ditësh ‘qimet’ e kërpudhave filluan të thahen, duke bërë që gruaja e re të besonte se kishin ‘vdekur’. Në këtë kohë ajo kishte emëruar kërpudhat me emrin Fred.

Si përfundim, ajo postoi një video teksa realizonte ‘funeralin’ e kërpudhave Fred. /Telegrafi/

@travelingtrainwreck

Thank you all for making Fred’s short life so meaningful. #ripfred #funeral #rip

♬ original sound – travelingtrainwreck