Një video nga atentati i Nicës që po bën xhiron e mediave online tregon se në vendin e atentatit kanë qenë edhe shqiptarë.

Në Nice ka shqiptarë, Ambasada e Kosovës thotë se po monitoron situatën: Ky është numri emergjent për ata që kanë nevojë për ndihmë Në Nice ka shqiptarë, Ambasada e Kosovës thotë se po monitoron situatën: Ky është numri emergjent për ata që kanë nevojë për ndihmë

Dëgjohet një vajzë që thërret një tjetër me emrin Alma dhe më pas bërtet: hajde hajde.

Nga vijimi i videos duket se vajzat shqiptare nuk janë lënduar dhe kanë shpëtuar për mrekulli.

Momenti tragjik kur kamioni mbyt njerëzit në Nice të Francës (Video) Momenti tragjik kur kamioni mbyt njerëzit në Nice të Francës (Video)

Ende nuk dihet identiteti dhe as nëse ka pasur shqiptarë të lënduar. Në vijim priten informacione. /opinion.al/