Enët Delimano nga linja Stone Legend Copperlux, më saktësisht setin Gala ju mund ta porosisni me zbritje -100€ vetëm edhe disa ditë, me mundësi pagese deri me 24 këste me Starcard — për vetëm 6€ në muaj.

Setit Gala 9-pjesësh, që përmban enët më të domosdoshme për kuzhinën tuaj, ju mund t’ia bashkëngjitni kuzhinës tuaj SOT duke KLIKUAR KËTU, ose duke telefonuar në numrin pa pagesë 0800 100 90.

Oferta e limituar e setit të enëve që do t’i plotësoj të gjitha kërkesat e kuzhinës tuaj do të zgjas vetëm edhe disa ditë andaj përfito para se sasitë  të shpenzohen.

Çka përmban seti Gala nga Copperlux?

Gala Set përmban: tavën 40×25 cm, tenxheren rrethore, tenxheren e thellë, tiganin për fërgim 24 cm, tiganin për palapeta 24 cm, tiganin e thellë 26 cm, tiganin për salca 16 cm dhe 2 kapak me diametër 24 cm dhe 26 cm, të gjitha nga linja më e mirë dhe me e re në treg.

Enët Delimano Stone Legend Copperlux përveç pamjes së këndshme që do t’i ofrojnë kuzhinës tuaj, dhurojnë shije në çdo gatim, duke ruajtur vlerat ushqyese dhe vitaminat e çdo përbërësi. Seti Gala do të plotësoj të gjitha nevojat tuaja në kuzhinë duke filluar nga supa e deri në desert, sepse përmban të gjitha pajisjet e nevojshme që i duhen secilës kuzhinë.

(artikull i sponsorisuar)