Linda Premium Residence nga Al Trade Center është revolucioni i ri urbanistik në kryeqytet që ofron të gjitha për një jetë ideale për gjenerata të tëra.

E gjendur buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me qendrën e Prishtinës, Linda Premium Residence nga Al Trade Center është zemra e Prishtinës së Re.

Ky kompleks i veçantë afaristo – banesor ka filluar që të jetësohet dhe konsiderohet si vepra kryesore arkitektonike e zonës me tri objekte.

Pikërisht këto objekte vijnë me 600 banesa me dizajn të veçantë dhe me distancë të konsiderueshme për një jetë komode të ideuar sipas kërkesave të kohës.

Komoditeti është kryefjala e Al Trade Center, dhe karakteristikat e objekteve përbëhen nga:

– Sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje me shtëpiak të dedikuar.
– Kopsht për fëmijë.
– Supermarket dhe restaurant.
– Mjeku i lagjes dhe barnatore.
– Qendër fitnesi me SPA, pishinë të mbyllur dhe sauna.
– Ambiente për rekreacion të banorëve dhe hapësira të dedikuara për komunitetin.
– Parking të jashtëm dhe nëntokësor.

Telegrafi ka qëndruar në kompleksin Linda Premium Residence, ku po jetësohen objektet e këtij kompleksi madhështor.

Tashmë edhe shitja e objekteve me dizajn të shkëlqyer po vazhdon me ritme të shpejta, që vërteton besimin për një jetë si në Evropë për gjenerata të tëra.

Karakteristikat e objektit A:

– Objekti ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, kënde të
lojërave për fëmijë.
– Sigurim dhe vëzhgim 24/h me kamera.
– Objekti ka izolim të jashtëm me lesh guri, fasadë ventiluese.
– Muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes.
– Dritaret e kualitetit të lartë PVC: me profil 80 mm, me katër xhama, termoizolues, katër-stinor.
– Dyer të blinduara dhe dyer të brendshme CPL.
– Dysheme parketi dhe pllaka qeramike.
– Në çdo banesë ka të inkorporuar dy sisteme të ngrohjes qendrore: lokale dhe atë të ngrohjes nga Termokosi.
– Sistemin smart home/ shtëpi e mençur.
– Sistemi i sigurisë kundër zjarrit.
– Objekti banesor është i pajisur me dy ashensorë të cilësisë së lartë.
– Pastrimi i banesave përmes sistemit filtrues dhe mekanik.

Për t’i blerë banesat dhe lokalet afariste dhe për më shumë informata kontaktoni: 080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530,  info@altradecenter.com ose uebsajtin altradecenter.com.

Artikull i Sponsoruar