Rezultatet shihen mjaft shpejt

Me ardhjen e verës po bëhet gjithnjë e më aktuale pyetja se cili ushtrim e eliminon më mirë celulitin nga vithet.

Sipas uebsajtit Prevention.com, ushtrimi i ngritjes së njërës këmbë nga pozicioni i shtrirë është shumë efektiv, transmeton Telegrafi.

Shtrihuni në shpinë tërësisht drejt, drejtoni të dyja këmbët. Përkulni këmbën e majtë në gju, ndërsa të djathtën shtrijeni.

Tërhiqeni brenda stomakun sa më shumë që të jetë e mundur.

Shtrëngoni glutesin dhe ngrini ijët derisa trupi të formojë një vijë të drejtë nga shpatullat deri te gjunjët. Këmba juaj e majtë duhet të qëndrojë e ngritur gjatë gjithë kohës.

Femra e vërtetë ka celulit dhe ka tepricë kilogramësh: Këto dama tërësisht e kanë ndryshuar botën e modës! Femra e vërtetë ka celulit dhe ka tepricë kilogramësh: Këto dama tërësisht e kanë ndryshuar botën e modës!

Gjithashtu, stomaku dhe gluteusi duhet të shtrëngohen gjatë gjithë kohës.

Pastaj kthehuni në pozicionin fillestar, por mos e ulni plotësisht prapanicën në tokë dhe më pas përsërisni.

Bëni tri seri nga 10 përsëritje me të dyja këmbët.

/Telegrafi/