Pjesëtarët e Armatës së Maqedonisë së Veriut sot filluan me vaksinimin në Qendrën Sportive “Boris Trajkovski”.

Ushtarët marrin pjesë në grupet që kanë prioritet të vaksinohen pas arritjes së 20 mijë vaksinave nga Serbia.

Përveç ushtrisë, në listën për vaksinim janë punonjësit në MPB, të punësuarit në transportin publik, edukatoret dhe përkëdhelëset në çerdhe dhe punonjësit në media.

Vaksinimi bëhet në 48 pika dhe sipas planifikimit, është paraparë që të vaksinohen rreth 3.000 qytetarë në ditë, ndërsa ky numër nuk u përmbush dy ditët e kaluara./Telegrafi/