Një ushtari turk raportohet se i është prerë koka në urën e Bosforit, nga turmat pro pushtetit të Recep Tayyip Erdoganit.

Të gjitha lajmet rreth puçit në Turqi Të gjitha lajmet rreth puçit në Turqi

Sipas ditores Mirror, ushtarit thuhet se u dorëzua në Stamboll, pas dështimit të puçit të mbrëmshëm për përmbysjen e pushtetit të Erdoganit në Turqi.

Pamjet e mëposhtme nuk preferohen të shihen nga të miturit dhe personat e ndjeshëm. /Telegrafi/