Klienti i një lokali në Londër, ka treguar se sa keq funksionon tharrësja e duarve e montuar anash kroit, nëse aktivizohet kur lavamani është i mbushur me ujë.

Ahmet Serez e ka ndezur tharrësen, ajri i së cilës e ngriti tërë ujin nga lavamani dhe e hodhi sipër në pasqyrë dhe pllakat e tualetit, transmeton Telegrafi.

Megjithëse anash ishin instruksionet, si si duhet përdorur ky system, klienti deshi të tregonte pasojat e këtij instalimi të çuditshëm.

Dizjnimi i pajisjes, është konsideruar i zgjuar dhe praktik, meqenëse zë shumë pak hapësirë, por nuk duket se po del edhe funksional. /Telegrafi/