Pepsi Lu ka nisur një fushatë të pazakontë në Tokio të Japonisë, ku përmes prekjes së gjoksit pretendon se vjen paqja.

Pranë saj kanë shkuar shumë burra, gra dhe turistë të ndryshëm, që nuk hezitonin ta shtrëngonin, ndërsa ajo shfaqej shumë e lumtur, transmeton Telegrafi.

“Gjoks falas” shkruante në tabelën që Lu mbante në duar, ndërsa qëndronte në një hapësirë shumë të frekuentuar.

Me anë të këtij veprimi, ajo beson se njerëzit qetësohen dhe nisin të kenë vetëm ide pozitive, duke shmangur çdo formë të dhunës. /Telegrafi/