0Shares

Twitter ka njoftuar Twitter Lite, shërbim ky i cili është i dizajnuar të përdor më pak të dhëna dhe është i përshtatur për rrjet më të dobtë.

Tipari i ri mund të gjendet në aplikacionin tuaj të Twitter në mobil dhe mund të aktivizohet duke shtypur pullën “data saver”.

“Çdo ditë, miliona njerëz përdorin Twitter për të parë se çfarë po ndodhë në këtë moment. Megjithatë, ka disa pengesa në përdorimin e shërbimit tonë, duke përfshirë rrjete të ngadalta mobile, pako të shtrenjta interneti ose mungesë hapësire në një telefon.  45 për qind e lidhjeve mobile ende përdorin rrjete të ngadalshme sikurse 2G, bënë të ditur GSMA.” – thuhet në deklaratën zyrtare të kompanisë.

“Twitter Lite punon më shpejtë në rrjete të ngadalshme dhe zë më pak se 1MB në pajisjen tuaj. Me këtë tipar, ju mund të 20 për qind shpejtësi më të madhe gjatë përdorimit të Twitter. Lite sjell tiparet kryesore sikurse timeline, mesazhet direkte, cicërrimat, trendet, profilet, njoftimet etj.”

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)