Bashkohu me platformën më të madhe shqiptare TVALB për Amerikë dhe Kanada ku për Black Friday ofron super zbritje prej 50%.

Abonimi 1 vjeçar nga $290 në vetëm $145, TVALB dhurata me domethënse me 240 kanale shqiptare për vetëm $145.

Argëtohu pa fund me të gjitha kanalet e sportit dhe ligat sportive.

Shijo ofertën festive me 50% zbritje dhe përfito kanalet eksklusive të Big Brother VIP Kosova 24 orë live falas.

Nxitoni sepse oferta është e limituar.

Vizito faqen tvalb.com apo kontaktoni në numrin (877) 448-8252.

 

TVALB

Ku ka më mirë!