Duke ofruar shërbime në 124 vende të botës dhe duke qenë brendi me rritjen me te shpejtë hlobale në industrinë e transportit ajror te mallërave, “Turkish Cargo” tani vjen me shërbime të kompletuara për të gjithë klientët edhe në Kosovë.

E rankuar në mesin e 10 transportuesve ndërkombëtarë të mallrave, bazuar në të dhënat e marra nga WACD (World Air Cargo Data), vetëm ne vitin 2018 “Turkish Cargo” ka transportuar 1.4 million ton mallra në mbarë botën.

Duke operuar me flotën e Turkish Airlines, qe përfshin 336 avionë (avionë te transportit te mallerave dhe transportues të pasagjerëve), Turkish Cargo ofron shërbimin e transportit ajrore te mallerave në më shumë se 300 destinacione në mbarë botën.

Me qëllim të krijimit të Stambollit si pikë refernte e grumbullimit dhe shpërndarjes së mallrave, si qendër logjistike të botës, “Turkish Cargo” si brend triumfues në transportin ajror të mallrave, planifikon deri në vitin 2023 të operojë me fluturime direkte në 150 destinacione botërore.

Me hapjen e aeroportit të ri të Stambollit, Turkish Airlines Cargo padyshim është bërë një pikë referimi e re për botën, duke ofruar kështu nje sipërfaqe operative të mbyllur prej 165.000 m2 dhe një kapacitet vjetor të mallrave prej katër milionë ton.

Në Kosovë, “Turkish Airlines CARGO” me 14 fluturime në javë dhe e përfaqësuar nga kompania “SKYNET”, ofron një gamë të gjerë të shërbimeve të transportit të mallrave nga Kosova në të gjithë botën dhe anasjelltas.

Prej tani, importuesit dhe eksportuesit në Kosovë, përmes “SKYNET” dhe “Turkish Airlines” mund të organizojnë transportin e mallrave të tyre me shërbimin “Derë më Derë”, ku përveç transportit të shpejt, sigurt dhe me çmimet me te arsyeshme në tregun e Kosovës, atyre ju ofrohet edhe sherbimi i shpedicionit në të gjitha vendet e botës, ashtu edhe në Kosovë.

Shërbimet e kompletuara nga SKYNET, si përfaqesues i Turkish Cargo, e vendosin edhe Kosovën në nivelin e të gjitha shteteve të zhvilluara botërore, në ofrimin e sherbimeve të transportit dhe logjstikes.

artikull i sponsorizuar