Dreka në një lokal të thjeshtë në Romë të Italisë, nuk iu la shije aspak të mirë dy turistëve japonezë.

Ata mbetën të hutuar, kur iu erdhi fatura e porosisë që përfshinte vetëm dy pjata me shpageta dhe peshq, ndërsa iu kërkohej të paguanin 429 euro, transmeton Telegrafi.

Megjithëse kishin kërkuar vetëm nga një gotë ujë, atyre iu ishin përfshirë në çmim edhe 80 euro, që thuhej se ishin për shërbim.

Fatura për ushqimin

Lokali në fjalë ka mbi 200 komente në TripAdvisor, ndërsa është vlerësuar me dy nga pesë yje, për niveli e shërbimit dhe ushqimit.

Lokali që ndodhet në Romë

Në një postim të mëparshëm, thuhej se në të njëjtin lokal, për 4.8 kilogramë mish të përzier, i ishin kërkuar një klienti 476 euro. /Telegrafi/