Pavarësisht nga shumë postime që shohim në Instagram për të mos veshur më xhinse, si njohës të modës e dimë mirë që xhinset nuk do të zhduken papritmas brenda natës.

Sigurisht, ne jemi duke preferuar tutat, por ka pjesë të caktuara të veshjeve tona që na bashkojnë, dhe xhinsi është një prej tyre.

Patjetër, na pëlqen kur topi i kristalit i modës na hedh diçka të papritur, por kur bëhet fjalë për xhinse, pëlqehen edhe veshjet tradicionale.

Dhe duket se pavarësisht mundimet për të kundërtën, kjo është tema për vitin e ardhshëm.

Më poshtë gjeni tre trende xhinsesh për vitin 2021:

Xhinse të drejta

Ngjyra e kaltër

Fund i gjerë