0Shares

Udhëtarët që po prisnin në një platformë në Nju Jork u ballafaquan me një situatë të papritur, kur një tren po vinte në vendin ku ata po e prisnin.

Kjo për faktin se, përcjell Telegrafi, ka qenë bora e mbledhur në platformë, ajo që ka “shpërthyer” derisa përmes saj po ecte treni.

Dhe pavarësisht këtij “sulmi”, kanë qenë disa që kanë kapur “shpërthimin e pluhurit të bardhë” në kamera. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)