Një Benjamin Franklin i freskët mund t’ju sjellë teatrin tuaj privat të filmave AMC.

Kinematë AMC i bashkohen trendit më të ri të botëror – biletë vjetore, raporton CNN.

Sipas ueb-faqes së saj, tarifat fillojnë me 99 dollarë, duke përjashtuar taksën dhe shkojnë deri në 349 dollarë në varësi të filmit, vendndodhjes së kinemasë dhe çdo shtesë tjetër si ushqimi dhe pijet, transmeton Telegrafi.

Kjo është pjesë e përpjekjes së zinxhirit të kinemave për të qëndruar në këmbë këtë vit pasi pandemia COVID-19 po kontribuon në regjistrimin e humbjeve të industrisë, transmeton Telegrafi.

Të ardhurat e AMC-së ranë në 941.5 milionë dollarë, afërsisht 22 për qind krahasuar me 1.2 miliard dollarë në të njëjtin tremujor të vitit të kaluar.

Ndryshe, kompania ka arsyetuar këto humbje me mbylljen e kinemave të saj për të zbutur përhapjen e virusit. /Telegrafi/