Rregullimi i enterierit modern kërkon kujdes të veçantë, dashuri, por edhe kreativitet

Është normale që idetë ndonjëherë mungojnë, por trendët e rinj bëjnë që të mos ndalemi në qëllimin tonë.

Edhe pse shpesh nuk arrijnë, risitë për rregullimin e enterierit na çojnë në ndryshime në shtëpinë tonë.

Rrjetet shoqërore dhe revistat e stilit të jetës na janë inspirim i përhershëm, ndërkaq sivjet, janë veçuar tre trendë kryesorë të rinj me të cilët enterierin do ta bëni vërtet të veçantë, transmeton Telegrafi.

Tapetat si fotografi

View this post on Instagram

A post shared by Interior Design & Decor (@homeadore) on Jan 30, 2020 at 2:51pm PST

Tapetat gjithmonë kanë qenë të popullarizuara, sepse me to arrijmë përjetim dhe ndjenjë plotësisht ndryshe në përjetim në banesë.

Reklama

Tani janë aktuale tapetat të cilat duken si vepra artistike, prandaj mos hezitoni që muret e banesës suaj t’i zbukuroni me to.

Reklama

Xhungël urbane

View this post on Instagram

A post shared by Urban Jungle Bloggers™ (@urbanjungleblog) on May 16, 2020 at 1:01pm PDT

Xhungla urbane është bërë aktuale para disa vjetëve, ndërsa edhe sivjet nuk do të jetë aspak ndryshe.

Kë nuk e ngazëllen shumësia e luleve në një dhomë, madje edhe në banjë? Thonë që lulet sjellin energji qetësuese.

Ngjyra e kaltër

View this post on Instagram

A post shared by Tara Hunt | Emerging Artist (@tarahuntfineart) on Nov 25, 2019 at 4:41pm PST

Ngjyra e kaltër është gjithnjë e më e popullarizuar në enterier.

Nuk është me rëndësi a është fjala për murin e kaltër apo për detajet siç janë perdet, tepihët, kolltukët – ngjyra e kaltër sjell energji pozitive. /Telegrafi/

Reklama