TorrentFreak e ka bërë listën me 10 faqet më të kërkuara të vitit 2020 për torrent. Nga lista mund të shihet se Pirate Bay është faqja më e njohur në mesin e të gjitha llojeve, përpara YTS dhe 1337x.

Ajo që mund të vërehet është se faqet që janë në gjuhën angleze janë më të famshme, për të vazhduar lista më pas me faqet tjera të cilat janë poashtu shumë të njohura për përdoruesit. Pirate Bay është faqe e cila ka miliona vizitorë brenda një dite.

  1. The Pirate Bay
  2. YTS.mx
  3. 1337x
  4. NYAA.si
  5. RARBG
  6. FitGirl Repacks
  7. LimeTorrents
  8. EZTV.re
  9. TorrentGalaxy
  10. Zooqle.