Ja një lajm tronditës: një natë e vetme kur dilni për të pirë mund t’ju kushtojë me 1,000 kalori vetëm në alkool.

Telegrafi më poshtë ju sjell pijet më të zakonshme alkoolike dhe numrin e kalorive që ato i përmbajnë.

Margarita – 168 kalori për 120ml

Xhin dhe tonik – 142 kalori për 45ml xhin, 130ml tonik

Vera e kuqe – 125 kalori për 150ml

Vera e bardhë – 121 kalori për 150ml

Martini – 124 kalori për 70ml

Birra – 44 kalori për 100ml

Vodka me pije freskuese – 97 kalori për 45ml

Shampanja – 84 kalori për 120ml