Kompania Zero to 60, ka investuar 35 mijë euro për ngjyrën e veçantë, që u vu në një Tesla Model S.

Sikur të mos mjaftonte shuma fillestare prej 65 mijë eurove, sa kushton kjo veturë, janë kryer edhe disa intervenime të kushtueshme për ta bërë më sportive, transmeton Telegrafi.

Masa që e mbulon thuhet se e mbron nga gërvishtjet, si dhe ndalon qarkullimin e rrezeve ultraviolete që i shkaktojnë dëme të konsiderueshme makinerisë. /Telegrafi/