LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs – porta juaj drejt karrierës së ardhshme

Telegrafi Jobs – porta juaj drejt karrierës së ardhshme

Telegrafi Jobs, platforma më e mëdha në Kosovë për punë dhe karrierë, ofron mundësi të shumta për të gjetur një punë të përshtatshme në fusha të ndryshme. Çdo ditë postohen shumë pozita pune të lira nga kompanitë më të mëdha në vend dhe jashtë tij. 

Vendosja e njoftimeve për punë në platformën Telegrafi Jobs është e thjeshtë dhe e lehtë, duke siguruar që të gjithë të kenë hyrje në informacionet e punës të nevojshme. Të gjitha pozitat e punës janë të organizuara sipas kategorive, që përfshijnë teknologji, arsim, shëndetësi, inxhinieri, administratë, shitje dhe shumë të tjera. 

Në vijim, do të shqyrtojmë disa nga konkurset aktuale në Telegrafi Jobs dhe detajet për secilën prej tyre. 

Arkatar/e – Bau Market 

Bau Market] ka hapur konkurs për një Arkatar/e. Kandidati i suksesshëm do të ketë përgjegjësi për pagesat, kontrollin e çmimeve të artikujve, shërbimin e klientëve dhe mbajtjen e komunikimeve të rregullta me ekipin e punës. 

Afati i fundit për aplikim është 03/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Trajnohu për Burime Njerëzore – TOP CONSULTING SH.P.K 

Top Consulting ofron një program trajnimi për Burime Njerëzore, i cili është i disponueshëm në formatin Online dhe Fizikisht. Trajnimi do të ketë dy nivele: Përgatitu për HR Asistent/e dhe Përgatitu për HR Menaxher/e. Çmimi për trajnim varion nga 129 euro deri në 199 euro. Trajnimi do të fillojë më 5 Mars 2024. 

Afati i fundit për aplikim është 03/03/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Senior Back End Developer – AlbBit 

AlbBit, një kompani e zhvillimit të softuerëve, është duke kërkuar Senior Back End Developers.  Pozita është i lirë për punë të plotë nga Kosova, me mundësi për rilokim në Ljubljana. 

Afati i fundit për aplikim është 19/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Agjent i shitjes – Denis Gafuri Sales Training 

Denis Gafuri Sales Training ka hapur një konkurs për punë për pozitën: Agjent i Shitjes. Kandidatët e interesuar duhet të kenë aftësi të mira komunikuese dhe shitëse, njohuri bazike në pakon e MS Office dhe vullnet për përmirësim të vazhdueshëm profesional. 

Afati i fundit për aplikim është 12/02/2024 

APLIKONI DIREKT KËTU 

Telegrafi Jobs është platforma ideale për të gjetur punën tuaj të ardhshme. Vizitojeni platformën dhe gjeni pozitën ideale. 

Për më shumë informacione vizitoni:  

Facebook: Telegrafi Jobs  

Instagram: telegrafi.jobs  

Email: jobs@telegrafi.com   

Web: https://jobs.telegrafi.com/