LAJMI I FUNDIT:

Telegrafi Jobs, mundësia jote më e mirë për me gjetë një punë!

Telegrafi Jobs, mundësia jote më e mirë për me gjetë një punë!

Tashmë e dini çka është Telegrafi Jobs, platforma ku shoqëria jote ka gjetë punë shumë lehtë.

Reklama

Thënë shkurt Telegrafi Jobs është platforma më e popullarizuar në tregun e punës ku aktualisht janë rreth 550 pozita të lira pune dhe me mbi 200 shpallje aktive.

Një mundësi e lehtë për TY që jeni duke kërkuar punë, por edhe për JU që po kërkoni rekrutim të stafit.

Ndër pozitat në kategoritë më të kërkuara janë: arsim dhe edukim, marketing dhe reklamim, hoteleri dhe turizëm, burime njerëzore, shërbime shëndetësore.

Ju si punëdhënës, në “Telegrafi Jobs” mund të hapni një llogari për të publikuar pozitat e lira të punës.

Edhe ju si punëkërkues mund të aplikoni në këto pozita që jeni të interesuar, duke krijuar CV-në tuaj në formatin e krijuar posaçërisht për juve në mënyrë që ta keni më të lehtë aplikimin përmes platformës sonë.

Po ashtu, për çdo pozitë të shpallur, ju mund ta gjeni në rrjetet sociale tëTelegrafi Jobs“.