0Shares

Nuk është sekret që shumë herë realiteti të na mashtrojë, kështu edhe ky tani.

Mashtrimi interesant optik ka pushtuar internetin, transmeton Telegrafi.

Çka shihni në këtë xhirim?

Shumica e njerëzve do të përgjigjen që pikat e bardha të cilat sillen në rreth përreth pikës së bardhë në qendër të rrethit të zi. Apo jo?

Vetëm që kjo nuk është pamja e vërtetë

Në realitet, secila pikë shkon lartë-poshtë nëpër linjë të bardhë. Zgjidhni njërën nga to dhe do të bindeni edhe vetë.  /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)