Me mungesën e furnizimeve të shkaktuar nga COVID-19, shitjet e makinave të përdorura kanë arritur lartësi të reja gjatë 18 muajve të fundit.

Megjithatë, klasikët japonezë sportivë nga vitet 1990 dhe fillimi i viteve 2000 kanë përjetuar një rritje të madhe të çmimeve edhe para pandemisë.

Dhe një shembull i tillë është edhe një Honda Prelude, si kjo, përcjell Telegrafi.

Ky Prelude i veçantë është një model i vitit 2001 dhe është listuar për shitje nga Sanford Honda në Sanford, Karolina e Veriut.

Ajo ka një çmim mahnitës prej 49,100 dollarësh.

Ajo që ky Prelud ka është fakti se ai ka qenë në rrugë vetëm 2,245 milje (3,612 km).

Reklama

Lista nuk jep asnjë detaj se ku është ruajtur makina për dy dekadat e fundit, por boja e argjendtë duket të jetë në gjendje të shkëlqyer dhe pa ndonjë gërvishtje të madhe.

Reklama

Pjesa e brendshme gjithashtu është mirëmbajtur mirë dhe sediljet prej pëlhure duken praktikisht krejt të reja, ashtu si të gjitha plastika e pultit.

Sidoqoftë, a vlen vërtet ky Prelude pothuajse 50,000 dollarë? /Telegrafi/