Tap n’Dua është edicion special i TapQuiz, ku ju mund të luani nga pajisja juaj, e të fitoni shpërblime fantastike, të cilat do t’a bëjnë të hënën elektrizuese.

Regjistrohu tani duke klikuar këtu!

Tap n’Dua është kuiz kushtuar aplikacionit që bën bashkë shqiptarët dua.com, e që lansohet të hënën nga ora 12:00. Quizi fillon në ora 19:00, ku ju mund të luani për disa shpërblime që nuk fitohen çdo ditë.

Këto shpërblime, së bashku me një lojë atraktive, e shumë interesante, do ta bëjnë të hënën një ditë më të këndshme.
Shpërblimet që dhurohen në Tap n’Dua janë:

Vendi i parë fiton Iphone 11
Vendi i dytë fiton Playstation 4
Vendi i tretë fiton 200 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i katërt deri trembëdhjetë fitojnë Abonim Premium në dua.com

Këto shpërblime të mrekullueshme i presin ata që tregohen më të suksesshmit në Tap n’Dua. Pra, të hënën në ora 19:00, është Tap n’Dua që do t’iu argëtojë e gëzojë, për rreth 40 minuta sa zhvillohet quizi. Ky quiz do të moderohet nga Rifat Smani, i cili njihet për rolet e tij si aktor dhe si moderator i Tap n’Dije, kuizit tjetër të dashur për publikun.

Që të luani Tap n’Dua ju duhet të regjistroheni. Regjistrimi është i hapur nga tash, e do të mbetet i hapur për 24 orë, pra deri të hënën në ora 19:00, kur edhe fillon Tap n’Dua.

Hapat që duhet të ndiqni janë këta:

–             Hyni në GjirafaVideo.com

–              Kliko mbi Live TV

–              Klikoni tek video me titull “Tap n’Dua by GjirafaVideo

–              Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

–              Klikoni “Hyr në quiz”

–              Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.

A jeni gati për super lojë? Ju presim në Tap n’Dua!