Pronarja e retriverit të artë regjistroi takimin e tij me një vëlla që nuk e kishte parë prej muajsh.

“Qeni im nuk e ka parë vëllain e tij prej muajsh. Vetëm prisni …”, thotë një zë femre në një video që është parë mbi tetë milionë herë në TikTok.

Regjistrimi u bë një hit viral, dhe sapo ta shikoni, do të kuptoni pse.

Kur e panë njëri -tjetrin, marrësit vrapuan drejt njëri -tjetrit dhe menjëherë filluan të luajnë, dhe ata nuk e fshehën gëzimin e tyre në takim. /Telegrafi/

@lindaherebest friends 💛 #fyp #montero #bekind #thebaby #dog

♬ still falling for you – audiobear