Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka vendosur të mos jetë pjesë e garës për deputetë në zgjedhjet e përkohshme parlamentare të cilat mbahen më 14 shkurt 2021.

Tahiri këtë e bëri të ditur përmes një postimi në Facebook, ku u shpreh se qëllimi i tij ka qenë të jetë brenda Kuvendit, për të ndërtuar spitalin e Leokemisë në Kosovë.

Ish-deputeti i cili është edhe këngëtar dhe humanist, tha se edhe pse kishte kontakte, si duket me parti të ndryshme politike, por ata “nuk reflektuan”, prandaj ai ka mbetur jashtë Kuvendit të Kosovës.

“Kam dashur që të jem në kuvend, me shpresën se do të realizojmë një ditë atë ëndërr të qytetarëve ( SPITALIN KUNDËR LEUKEMISË) sepse më shumë ndoshta nuk kam pasur mundësi në këto rrethana! Nuk reflektuan edhe pse kishim kontakte , dhe tani po qëndrojë jashtë kuvendit si shërbëtorë i qytetarit pa ndryshuar asnjëherë”, shkruan ai.

Postimi i plotë:

Të dashur njerëz!
Edhe kësaj radhe nuk u bë që të jam në parlament!!
Ne po vazhdojmë të punojmë e të kryejmë punë edhe jashtë kuvendit,kêrkesa dhe shêrbime që i do qytetari, atehere dhe nē çdo kohē kur kanë nevojë.
Kam dashur që të jem në kuvend, me shpresën se do të realizojmē një ditë atê andêrr të qytetarêve ( SPITALIN KUNDËR LEUKEMISË) sepse më shumë ndoshta nuk kam pasur mundesi në këto rrethana!
Nuk reflektuan edhe pse kishim kontakte , dhe tani po qëndrojjë jashtë kuvendit si shërbetorë i qytetarit pa ndryshuar asnjeherë.
Një ditë, do të jem aty përsêri nëse i duhet qytetarit njeri i pa korruptuar dhe i drejtë për çdo vështërsi të tij.
Në çdo padrejtesi do ta ngris zanin dhe do jem pa interes ne çdo rrethanë për ju dhe vendin, ashtu siq i shikoni këto foto pêrveq humanizmit që e bëjmë se bashku.
Faleminderit Diasporë dhe qytetarë të shumtë që deshironit të isha aty ku rinia e sodit deshironte që të jam edhe unë deputet.
Ju dëshirojë suksese nē zgjedhje.
Shihemi shumë shpejtë. ❤️❤️❤️
Me respekt dhe dashuri, Labinot Tahiri Kosovë e Shqipërisë.
Me dashuri gjithmonë për ju, Labinot Tahiri Kosovë e Shqipërisë. /Telegrafi/