LAJMI I FUNDIT:

Vaska

24 Artikuj

Dru në banjë – lavamanë dhe vaska në një kombinim të parezistueshëm të qeramikës dhe drurit

Dru në banjë – lavamanë dhe vaska në një kombinim të parezistueshëm të qeramikës dhe drurit

Këshilla dhe ide
Pas rrobalarëseve, ushtarët rusë janë filmuar duke vjedhur vaska në Ukrainë

Pas rrobalarëseve, ushtarët rusë janë filmuar duke vjedhur vaska në Ukrainë

Evropa
Një grua lau pemën e saj të Krishtlindjes në vaskë – dikush u pajtua me këtë veprim, dikush tjetër jo

Një grua lau pemën e saj të Krishtlindjes në vaskë – dikush u pajtua me këtë veprim, dikush tjetër jo

Fun Lajme
Eliminoni njollat e errëta: Me pak përpjekje, vaska juaj do të shkëlqejë

Eliminoni njollat e errëta: Me pak përpjekje, vaska juaj do të shkëlqejë

Bëje vet
A lejohet të lahemi kur jemi të sëmurë?

A lejohet të lahemi kur jemi të sëmurë?

Këshilla mjekësore
Tornadoja në Kentucky shkul vaskën brenda të cilës ishin dy fëmijë, ata u gjetën pa ndonjë lëndim serioz larg shtëpisë

Tornadoja në Kentucky shkul vaskën brenda të cilës ishin dy fëmijë, ata u gjetën pa ndonjë lëndim serioz larg shtëpisë

Amerika
Pastrues i mrekullueshëm i vaskës: Bardhësi e përsosur me vetëm dy përbërës

Pastrues i mrekullueshëm i vaskës: Bardhësi e përsosur me vetëm dy përbërës

Bëje vet
Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Këshilla për prindër
Kënaquni në vaskë? Edhe mirë bile, ndërsa ne e dimë pozicionin më të mirë!

Kënaquni në vaskë? Edhe mirë bile, ndërsa ne e dimë pozicionin më të mirë!

Intimitet dhe Pasion
Publikon foton nga tualeti i dhomës së hotelit, nga kulluesja e vaskës shihej duke “dalë” një dritë

Publikon foton nga tualeti i dhomës së hotelit, nga kulluesja e vaskës shihej duke “dalë” një dritë

Interesante
A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

Këshilla për prindër
Ky pastrues natyral me dy përbërës do të bëjë që vaska juaj të shkëlqejë

Ky pastrues natyral me dy përbërës do të bëjë që vaska juaj të shkëlqejë

Bëje vet
Banja të ngrohta gjatë shtatzënisë: A bën shtatzëna të lahet në vaskë?

Banja të ngrohta gjatë shtatzënisë: A bën shtatzëna të lahet në vaskë?

Shtatzëna
Lëshimi i përvitshëm në pistë skijimi me vaska dhe kostume (Foto)

Lëshimi i përvitshëm në pistë skijimi me vaska dhe kostume (Foto)

Fun Lajme
Relaksohej në vaskën me ujë të nxehtë, derisa nuk iu bashkëngjit qeni i shtëpisë (Video)

Relaksohej në vaskën me ujë të nxehtë, derisa nuk iu bashkëngjit qeni i shtëpisë (Video)

Fun Lajme
Përpiqej të mjeshtëronte vet, e lëshoi dyshemeja dhe ra në vaskë (Video)

Përpiqej të mjeshtëronte vet, e lëshoi dyshemeja dhe ra në vaskë (Video)

Dështime
Rezervoi dhomë hoteli me ‘pishinë’ në tarracë, realiteti ishte krejt ndryshe (Foto)

Rezervoi dhomë hoteli me ‘pishinë’ në tarracë, realiteti ishte krejt ndryshe (Foto)

Dështime
Futet në vaskë për t’u “relaksuar” me partneren, qiri i ndezur ua prish punën (Video, +16)

Futet në vaskë për t’u “relaksuar” me partneren, qiri i ndezur ua prish punën (Video, +16)

Dështime
Lëkundja e fëmijës pranë ujit të rrjedhshëm në vaskë, teknika për ta vënë shpejtë në gjumë (Video)

Lëkundja e fëmijës pranë ujit të rrjedhshëm në vaskë, teknika për ta vënë shpejtë në gjumë (Video)

Fun Lajme
Rrezikonte të lëndohej duke qëndruar shtrirë, në vaskën që tërhiqej nëpër rrugë (Video)

Rrezikonte të lëndohej duke qëndruar shtrirë, në vaskën që tërhiqej nëpër rrugë (Video)

Dështime
Ky është gabimi i madh të cilin të gjithë e bëjmë kur pastrojmë vaskën: Për këtë shkak bakteret mbeten në sipërfaqe

Ky është gabimi i madh të cilin të gjithë e bëjmë kur pastrojmë vaskën: Për këtë shkak bakteret mbeten në sipërfaqe

Bëje vet
Mjeti më i mirë për pastrim të vaskës me vetëm këta dy përbërës! (Video)

Mjeti më i mirë për pastrim të vaskës me vetëm këta dy përbërës! (Video)

Bëje vet
A thua banesa juaj është vërtetë e pastër?

A thua banesa juaj është vërtetë e pastër?

Këshilla dhe ide
Tetë mënyra për të shfrytëzuar LIMONIN për PASTRIMIN E SHTËPISË

Tetë mënyra për të shfrytëzuar LIMONIN për PASTRIMIN E SHTËPISË

Këshilla dhe ide