LAJMI I FUNDIT:

Ligji i pagave

275 Artikuj

Policët e rinj paguhen 335 euro më pak sesa parasheh ligji

Policët e rinj paguhen 335 euro më pak sesa parasheh ligji

Kosovë
Diplomatëve kosovarë u kthehen pagat siç i kishin para miratimit të Ligjit të pagave

Diplomatëve kosovarë u kthehen pagat siç i kishin para miratimit të Ligjit të pagave

Kosovë
Infermierët paralajmërojnë protestë, këto janë kërkesat e tyre

Infermierët paralajmërojnë protestë, këto janë kërkesat e tyre

Kosovë
AAK njofton SBASHK-un për nismën e amandamentimit të Ligjit të Pagave

AAK njofton SBASHK-un për nismën e amandamentimit të Ligjit të Pagave

Kosovë
Ligji i ri i pagave dhe zhvleftësimi i disa neneve nga Kushtetuesja – a do të ketë kompensim për ata që kanë pasur ulje të pagës?

Ligji i ri i pagave dhe zhvleftësimi i disa neneve nga Kushtetuesja – a do të ketë kompensim për ata që kanë pasur ulje të pagës?

Elfije Boletini
Pagat që i zbriti Qeveria tash i rrit Gjykata Kushtetuese

Pagat që i zbriti Qeveria tash i rrit Gjykata Kushtetuese

Kosovë
Rrëzimi i pjesshëm i Ligjit të Pagave nga Kushtetuesja, reagojnë partitë opozitare

Rrëzimi i pjesshëm i Ligjit të Pagave nga Kushtetuesja, reagojnë partitë opozitare

Politikë
Gjykata Kushtetuese rrëzon disa nene të Ligjit të Pagave, i kërkon Kuvendit që brenda 6 muajsh ta ndryshojë

Gjykata Kushtetuese rrëzon disa nene të Ligjit të Pagave, i kërkon Kuvendit që brenda 6 muajsh ta ndryshojë

Kosovë
Shtatë muaj pas, Ligji për Paga ende në shqyrtim nga Kushtetuesja

Shtatë muaj pas, Ligji për Paga ende në shqyrtim nga Kushtetuesja

Elfije Boletini
Bajrami: Me Ligjin e pagave përfitoi veç kabineti qeveritar

Bajrami: Me Ligjin e pagave përfitoi veç kabineti qeveritar

Kosovë
Kurti: Në qershor dhe korrik të këtij viti, afro 700 policë kanë pasur të ardhura mesatare më të larta se presidentja

Kurti: Në qershor dhe korrik të këtij viti, afro 700 policë kanë pasur të ardhura mesatare më të larta se presidentja

Kosovë
Tahiri i AAK-së, deputetëve: Nesër të gjithë ta votojmë rezolutën e Aleancës për rritjen e pagave

Tahiri i AAK-së, deputetëve: Nesër të gjithë ta votojmë rezolutën e Aleancës për rritjen e pagave

Kosovë
AAK inicion seancë të jashtëzakonshme për koeficientin e pagave

AAK inicion seancë të jashtëzakonshme për koeficientin e pagave

Kosovë
Protesta e punonjësve të administratës në Policinë e Kosovës, Zeqiri: Ende nuk ka reflektim nga MPB-ja

Protesta e punonjësve të administratës në Policinë e Kosovës, Zeqiri: Ende nuk ka reflektim nga MPB-ja

Kosovë
AAK sot do ta dorëzojë në Kushtetuese Ligjin për pagën minimale

AAK sot do ta dorëzojë në Kushtetuese Ligjin për pagën minimale

Kosovë
Tahiri: Kosova më së keqi në rajon në mesataren e pagave, rrezikojmë ikje masive të punëtorëve

Tahiri: Kosova më së keqi në rajon në mesataren e pagave, rrezikojmë ikje masive të punëtorëve

Financa