LAJMI I FUNDIT:

Liga Arabe

12 Artikuj

Zelensky udhëheqësve të Ligës Arabe: Pavarësisht ndikimit rus, duhet të keni një vështrim më të sinqertë

Zelensky udhëheqësve të Ligës Arabe: Pavarësisht ndikimit rus, duhet të keni një vështrim më të sinqertë

Azia
Zelensky do të marrë pjesë në samitin e Ligës Arabe

Zelensky do të marrë pjesë në samitin e Ligës Arabe

Azia
Pas më shumë se një dekade, Assad i Sirisë do të marrë pjesë në samitin e Ligës Arabe në Arabinë Saudite

Pas më shumë se një dekade, Assad i Sirisë do të marrë pjesë në samitin e Ligës Arabe në Arabinë Saudite

Nga Bota
Liga Arabe pranon të ripranojë Sirinë pas pezullimit gati 12-vjeçar

Liga Arabe pranon të ripranojë Sirinë pas pezullimit gati 12-vjeçar

Nga Bota
Osmani kërkon përkrahjen e Ligës Arabe në sigurimin e njohjeve të reja për Kosovën

Osmani kërkon përkrahjen e Ligës Arabe në sigurimin e njohjeve të reja për Kosovën

Kosovë
Vendosja e ambasadës së Kosovës dhe Serbisë në Jerusalem, reagon Liga Arabe

Vendosja e ambasadës së Kosovës dhe Serbisë në Jerusalem, reagon Liga Arabe

Kosovë
Liga Arabe pritet ta kundërshtojë vendimin e SHBA-së mbi Rrafshnaltën e Golanit

Liga Arabe pritet ta kundërshtojë vendimin e SHBA-së mbi Rrafshnaltën e Golanit

Nga Bota
Merkel kërkon forcim të marrëdhënieve BE-Liga Arabe

Merkel kërkon forcim të marrëdhënieve BE-Liga Arabe

Nga Bota
Liga Arabe kërkon hetim për sulmin e dyshuar kimik në Siri

Liga Arabe kërkon hetim për sulmin e dyshuar kimik në Siri

Nga Bota
Nis punimet Samiti i Ligës Arabe, në fokus Siria dhe Palestina

Nis punimet Samiti i Ligës Arabe, në fokus Siria dhe Palestina

Nga Bota
Unioni Botëror i Dijetarëve Myslimanë kërkon vendosjen e dialogut për zgjidhjen e problemeve

Unioni Botëror i Dijetarëve Myslimanë kërkon vendosjen e dialogut për zgjidhjen e problemeve

Nga Bota
Ministrat arab e cilësojnë të paligjshëm vendimin e Trumpit për Jerusalemin

Ministrat arab e cilësojnë të paligjshëm vendimin e Trumpit për Jerusalemin

Nga Bota