LAJMI I FUNDIT:

Larja

44 Artikuj

Nga sharja te gishti në hundë – shprehitë e këqija që janë të mira për ju dhe ato që ju rëndojnë

Nga sharja te gishti në hundë – shprehitë e këqija që janë të mira për ju dhe ato që ju rëndojnë

Këshilla Lifestyle
Si t’i pastroni dredhëzat për të shmangur hepatitin A

Si t’i pastroni dredhëzat për të shmangur hepatitin A

Këshilla mjekësore
Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Të gjitha i kemi bërë gabimisht: Kështu lahen rrobat, do të jenë më të pastra dhe do të thahen tri herë më shpejt!

Bëje vet
Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Këshilla për prindër
Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Si dhe sa shpesh duhet t’i lani xhinset

Trend
Ritualet përgjegjëse për bukurinë e Charlize Theron, një prej tyre është mjaft i çuditshëm

Ritualet përgjegjëse për bukurinë e Charlize Theron, një prej tyre është mjaft i çuditshëm

Bukuri dhe Kujdes
Pse nuk duhet ta lani fytyrën para dushit

Pse nuk duhet ta lani fytyrën para dushit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
I lani gjithmonë kërpudhat para se t’i gatuani? Me sa duket është krejtësisht e gabuar

I lani gjithmonë kërpudhat para se t’i gatuani? Me sa duket është krejtësisht e gabuar

Nga duart tua
Çfarë duhet shmangur kur bëni dush

Çfarë duhet shmangur kur bëni dush

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Lani leckat e kuzhinës në këtë mënyrë dhe do të bëhen si të reja

Lani leckat e kuzhinës në këtë mënyrë dhe do të bëhen si të reja

Bëje vet
Sa shpesh duhet t’i lani çarçafët për gjumë të shëndetshëm

Sa shpesh duhet t’i lani çarçafët për gjumë të shëndetshëm

Shtëpi dhe dekor
Një truk për leckat e kuzhinës: Nuk është e thënë t’i zieni, vetëm provoni këshillat e gjysheve tona

Një truk për leckat e kuzhinës: Nuk është e thënë t’i zieni, vetëm provoni këshillat e gjysheve tona

Këshilla dhe ide
Kur është koha e duhur për ta lënë fëmijën të kujdeset vetë për higjienën personale?

Kur është koha e duhur për ta lënë fëmijën të kujdeset vetë për higjienën personale?

Këshilla për prindër
A dini si t’i lani atletet? Kur lejohen në rrobalarëse dhe kur jo

A dini si t’i lani atletet? Kur lejohen në rrobalarëse dhe kur jo

Bëje vet
Si të lani siç duhet pulovrat dhe të zgjasni jetëgjatësinë e tyre?

Si të lani siç duhet pulovrat dhe të zgjasni jetëgjatësinë e tyre?

Bëje vet
U zvogëluan pas larjes? Qe si t’i ktheni xhinset tuaja të preferuara në gjendjen fillestare

U zvogëluan pas larjes? Qe si t’i ktheni xhinset tuaja të preferuara në gjendjen fillestare

Bëje vet
Sipas mjekëve, këto tri vende në trup duhet t’i lani çdo ditë me sapun

Sipas mjekëve, këto tri vende në trup duhet t’i lani çdo ditë me sapun

Të tjera
Pizhamet janë një vatër ushqyese për bakteret: Do të habiteni kur të dëgjoni se sa shpesh keni nevojë t’i lani ato

Pizhamet janë një vatër ushqyese për bakteret: Do të habiteni kur të dëgjoni se sa shpesh keni nevojë t’i lani ato

Bëje vet
Sëmundja e lëkurës impetigo shfaqet për shkak të larjes në det të ndotur

Sëmundja e lëkurës impetigo shfaqet për shkak të larjes në det të ndotur

Këshilla mjekësore
Një hile e thjeshtë: Hiqni vajin dhe njollat nga enët plastike në më pak se një minutë

Një hile e thjeshtë: Hiqni vajin dhe njollat nga enët plastike në më pak se një minutë

Bëje vet
Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Njohuri themelore për banjën e foshnjave dhe kujdesi për kërthizën

Këshilla për prindër
Në qoftë se assesi nuk mund t’i eliminoni njollat nga rrobat, futni gjatë natës – në frigorifer me ngrirje të thellë

Në qoftë se assesi nuk mund t’i eliminoni njollat nga rrobat, futni gjatë natës – në frigorifer me ngrirje të thellë

Bëje vet
A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

A bën të pijë fëmija ujin në të cilin lahet? Përgjigjet pediatri në këtë pyetje të prindërve të brengosur

Këshilla për prindër
Katër truqe të shkëlqyeshme për kthimin e ngjyrës së bardhë rrobave të zverdhura: Shpëtoni rrobat e preferuara!

Katër truqe të shkëlqyeshme për kthimin e ngjyrës së bardhë rrobave të zverdhura: Shpëtoni rrobat e preferuara!

Bëje vet