LAJMI I FUNDIT:

Komuna e Mitrovicës

290 Artikuj

Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Tri komunat veriore ende nuk kanë bërë kërkesë zyrtare për t’iu bashkuar Asociacionit të Komunave të Kosovës

Donjeta Zeqiraj
Drejtoresha e Arsimit në Mitrovicë: 38% e nxënësve nuk kanë tekste shkollore, mësimdhënës mos i dënoni nxënësit

Drejtoresha e Arsimit në Mitrovicë: 38% e nxënësve nuk kanë tekste shkollore, mësimdhënës mos i dënoni nxënësit

Arsim
Qytetarët ankohen se në Mitrovicë e Vushtrri është ndërprerë dhënia e infuzioneve, MSh del me njoftim

Qytetarët ankohen se në Mitrovicë e Vushtrri është ndërprerë dhënia e infuzioneve, MSh del me njoftim

Shëndetësi
Pas shtyrjes së afatit për lirimin e ndërtesës në Mitrovicë të Veriut, flasin nga komuna

Pas shtyrjes së afatit për lirimin e ndërtesës në Mitrovicë të Veriut, flasin nga komuna

Komunat
Sot afati i fundit për lirimin e ndërtesës së Komunës në Mitrovicën e Veriut

Sot afati i fundit për lirimin e ndërtesës së Komunës në Mitrovicën e Veriut

Siguri
Ambasada amerikane: Vendimi për ndërtesën komunale në Mitrovicën e Veriut në kundërshtim me kërkesat tona

Ambasada amerikane: Vendimi për ndërtesën komunale në Mitrovicën e Veriut në kundërshtim me kërkesat tona

Kosovë
I kujt është objekti komunal në Mitrovicë të Veriut?

I kujt është objekti komunal në Mitrovicë të Veriut?

Komunat
Komuna e Mitrovicës së Veriut kërkon lirimin e objektit të saj nga institucionet paralele të Serbisë

Komuna e Mitrovicës së Veriut kërkon lirimin e objektit të saj nga institucionet paralele të Serbisë

Kosovë
Ibri thahet si asnjëherë më parë, mitrovicasit shprehin brengën e tyre

Ibri thahet si asnjëherë më parë, mitrovicasit shprehin brengën e tyre

Komunat
Shteret Ibri, Komuna e Mitrovicës e “Ibër Lepenci” akuzojnë njëra-tjetrën

Shteret Ibri, Komuna e Mitrovicës e “Ibër Lepenci” akuzojnë njëra-tjetrën

Komunat
Nis rregullimi i rrugëve që zhbllokojnë komplet qytetin e Mitrovicës

Nis rregullimi i rrugëve që zhbllokojnë komplet qytetin e Mitrovicës

Kosovë
Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Mitrovica ekzekutoi gati gjysmë milioni euro për familjet e prekura nga vërshimet – komunat e tjera thonë se s’kanë buxhet

Donjeta Zeqiraj
Lirohet nga paraburgimi ish-nënkryetari i Mitrovicës, Faruk Mujka

Lirohet nga paraburgimi ish-nënkryetari i Mitrovicës, Faruk Mujka

Kosovë
60 mijë euro, telefona, laptop e dokumente – Policia jep detaje nga bastisja e pronave të Faruk Mujkës dhe Hysen Muzliukaj

60 mijë euro, telefona, laptop e dokumente – Policia jep detaje nga bastisja e pronave të Faruk Mujkës dhe Hysen Muzliukaj

Kosovë
Sekuestrimi i 60 mijë eurove, i dyshuari tjetër është ish drejtori për Kadastër në Mitrovicë, Hysen Muzliukaj

Sekuestrimi i 60 mijë eurove, i dyshuari tjetër është ish drejtori për Kadastër në Mitrovicë, Hysen Muzliukaj

Drejtësi
Komuna e Mitrovicës ndan nga 2 mijë e 500 euro për familjet e prekura nga vërshimet

Komuna e Mitrovicës ndan nga 2 mijë e 500 euro për familjet e prekura nga vërshimet

Komunat
Asamblistët e Veriut të Mitrovicës votojnë pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Asamblistët e Veriut të Mitrovicës votojnë pro anëtarësimit në Asociacionin e Komunave të Kosovës

Kosovë
Pas reshjeve të shiut, shembet një pjesë e rrugës në fshatin Vllahi të Mitrovicës

Pas reshjeve të shiut, shembet një pjesë e rrugës në fshatin Vllahi të Mitrovicës

Kosovë
Kryetari i Zubin Potokut shijon kafen në Mitrovicë

Kryetari i Zubin Potokut shijon kafen në Mitrovicë

Kosovë
Rrugët e shkatërruara në qendër të Mitrovicës, ankohen banorët

Rrugët e shkatërruara në qendër të Mitrovicës, ankohen banorët

Të Tjera
Lajçak nga Mitrovica:  Ura e Ibrit nuk mund të rihapet me pajtim vetëm të njërës palë

Lajçak nga Mitrovica:  Ura e Ibrit nuk mund të rihapet me pajtim vetëm të njërës palë

Kosovë
Lajçak në takim me Hamzën në Mitrovicë

Lajçak në takim me Hamzën në Mitrovicë

Kosovë
Përkujtohet “Epopeja e Melenicës” në Mitrovicë, dhe Shemsi Ahmeti në 24 vjetorin e rënies së tij

Përkujtohet “Epopeja e Melenicës” në Mitrovicë, dhe Shemsi Ahmeti në 24 vjetorin e rënies së tij

Komunat
Katër muaj pasi iu dha statusi i investitorit strategjik, Qeveria anulon vendimin për kompaninë ‘Moxico Luma Kosova Mining’

Katër muaj pasi iu dha statusi i investitorit strategjik, Qeveria anulon vendimin për kompaninë ‘Moxico Luma Kosova Mining’

Të Tjera