LAJMI I FUNDIT:

Fantazmë

16 Artikuj

Me kujtime të hidhura nga SARS, Hong Kongu bëhet një qytet fantazmë

Me kujtime të hidhura nga SARS, Hong Kongu bëhet një qytet fantazmë

Nga Bota
“Qyteti fantazmë” shfaqet mbi liqenin kinez, dëshmitarët u mahniten me pamjet që zgjatën rreth gjysmë ore

“Qyteti fantazmë” shfaqet mbi liqenin kinez, dëshmitarët u mahniten me pamjet që zgjatën rreth gjysmë ore

Interesante
Kur flitet për Pablo Escobar, mund të ketë edhe fantazma – një e tillë thuhet të jetë parë, pak para shkatërrimit të shtëpisë së tij! (Video)

Kur flitet për Pablo Escobar, mund të ketë edhe fantazma – një e tillë thuhet të jetë parë, pak para shkatërrimit të shtëpisë së tij! (Video)

Interesante
Aeroporti i Madridit po kërkon pronarin e “aeroplanit fantazmë” të braktisur dhjetë vjet më parë

Aeroporti i Madridit po kërkon pronarin e “aeroplanit fantazmë” të braktisur dhjetë vjet më parë

Interesante
Një nënë pretendon se fantazma e djalit të saj të vdekur endet rreth shtëpisë së saj! (Foto)

Një nënë pretendon se fantazma e djalit të saj të vdekur endet rreth shtëpisë së saj! (Foto)

Fun Lajme
Satelitët gjetën një galaktikë ‘fantazmë’ në afërsi të Rrugës së Qumështit (Foto)

Satelitët gjetën një galaktikë ‘fantazmë’ në afërsi të Rrugës së Qumështit (Foto)

Interesante
Lavatriçja dhe frigoriferi hapeshin natën, pa i prekur askush – çifti vendosin kamera për të parë se çfarë po ndodhte! (Video)

Lavatriçja dhe frigoriferi hapeshin natën, pa i prekur askush – çifti vendosin kamera për të parë se çfarë po ndodhte! (Video)

Interesante
Momenti drithërues kur një “fantazmë” hyn në një shtëpi që dikur ishte një spital (Video)

Momenti drithërues kur një “fantazmë” hyn në një shtëpi që dikur ishte një spital (Video)

Interesante
Vendosi kamerat në shtëpi, thotë se kapën “fantazmën e një fëmije të vdekur që po përpiqet ta vrasë atë”! (Foto/Video)

Vendosi kamerat në shtëpi, thotë se kapën “fantazmën e një fëmije të vdekur që po përpiqet ta vrasë atë”! (Foto/Video)

Interesante
Hajni provoi të vidhte i maskuar si fantazmë (Video)

Hajni provoi të vidhte i maskuar si fantazmë (Video)

Dështime
Ndjekësit e fantazmave filmojnë siluetën e pazakontë në bazën e braktisur ajrore (Video)

Ndjekësit e fantazmave filmojnë siluetën e pazakontë në bazën e braktisur ajrore (Video)

Interesante
Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Në fotografinë që e bëri gjatë shëtitjes, i shfaqet edhe një siluetë e frikshme (Foto)

Fun Lajme
‘Fantazma’ që i doli në dritaren e spitalit, i tha që të ketë kujdes (Foto)

‘Fantazma’ që i doli në dritaren e spitalit, i tha që të ketë kujdes (Foto)

Fun Lajme
Gota bie në mënyrë misterioze, dyshohet se u prek nga ‘fantazma’ (Video)

Gota bie në mënyrë misterioze, dyshohet se u prek nga ‘fantazma’ (Video)

Fun Lajme
Pas shfaqjes së ‘fantazmës’, nuk i shkon asnjë mysafir në shtëpi (Foto)

Pas shfaqjes së ‘fantazmës’, nuk i shkon asnjë mysafir në shtëpi (Foto)

Fun Lajme
‘Fantazma’ rrëzon gjëra nga raftet e dyqanit (Video)

‘Fantazma’ rrëzon gjëra nga raftet e dyqanit (Video)

Interesante