LAJMI I FUNDIT:

Çmimet e Naftës

70 Artikuj

Naftëtarët kundërshtojnë vendimin e MINT-it për caktimin e marzhës tregtare për naftën

Naftëtarët kundërshtojnë vendimin e MINT-it për caktimin e marzhës tregtare për naftën

Të Tjera
Çmimet e naftës, MINT cakton marzhën tregtare për shumicë dhe pakicë

Çmimet e naftës, MINT cakton marzhën tregtare për shumicë dhe pakicë

Ekonomi
Parashikimi për çmimin e naftës – çfarë na pret gjatë vitit 2024?

Parashikimi për çmimin e naftës – çfarë na pret gjatë vitit 2024?

Botë
Çmimet e karburantit bien me 20 për qind në tregjet ndërkombëtare, nuk reflektohet në Shqipëri

Çmimet e karburantit bien me 20 për qind në tregjet ndërkombëtare, nuk reflektohet në Shqipëri

Shqipëri
Abuzimi me çmimet në Shqipëri, rënia e dollarit dhe e çmimeve të bursës së Mesdheut nuk sjell naftë më të lirë

Abuzimi me çmimet në Shqipëri, rënia e dollarit dhe e çmimeve të bursës së Mesdheut nuk sjell naftë më të lirë

Shqipëri
Rënia e naftës ndodhi shkaku i ngadalësimit në ekonomitë kryesore evropiane

Rënia e naftës ndodhi shkaku i ngadalësimit në ekonomitë kryesore evropiane

Botë
Çmimet e naftës bien pas përpjekjeve diplomatike për konfliktin Izrael-Palestinë

Çmimet e naftës bien pas përpjekjeve diplomatike për konfliktin Izrael-Palestinë

Botë
Rriten çmimet e naftës, ankohen qytetarët

Rriten çmimet e naftës, ankohen qytetarët

Të Tjera
ÇOHU: Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në Kosovë

ÇOHU: Mbi 60 për qind e qytetarëve thonë se nafta nuk është cilësore në Kosovë

Të Tjera
​Një litër naftë arrin deri 1.50 euro, vendimi i MINT-it “nuk ia lë shenjë” uljes së çmimeve

​Një litër naftë arrin deri 1.50 euro, vendimi i MINT-it “nuk ia lë shenjë” uljes së çmimeve

Ekonomi
Hajdari: Kemi shtuar inspektimet për çmimet e naftës, së shpejti do të merret një vendim

Hajdari: Kemi shtuar inspektimet për çmimet e naftës, së shpejti do të merret një vendim

Financa
Rriten çmimet e naftës pas zvogëlimit të sasisë së prodhimit

Rriten çmimet e naftës pas zvogëlimit të sasisë së prodhimit

Të Tjera
Ulen çmimet e naftës dhe benzinës në Shqipëri

Ulen çmimet e naftës dhe benzinës në Shqipëri

Shqipëri
Çmimi i naftës në Kosovë pritet të stabilizohet nga marsi

Çmimi i naftës në Kosovë pritet të stabilizohet nga marsi

Energjetika
Bie çmimi i naftës në tregjet globale

Bie çmimi i naftës në tregjet globale

Ekonomi
Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Publikohen çmimet e reja të karburanteve në Shqipëri

Shqipëri
Publikohen çmimet e derivateve, nafta shtrenjtohet për 1 cent

Publikohen çmimet e derivateve, nafta shtrenjtohet për 1 cent

Të Tjera
Çmimi i derivateve të naftës mund të ngritët gjatë dimrit, sekretarja amerikane e Thesarit: Po punojmë për vënien e një kostoje tavan

Çmimi i derivateve të naftës mund të ngritët gjatë dimrit, sekretarja amerikane e Thesarit: Po punojmë për vënien e një kostoje tavan

Botë
MINT publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

MINT publikon çmimoren e re për naftën, benzinën dhe gazin

Të Tjera
Tregjet e gazit shënojnë rritje në të dyja anët e Atlantikut, tregtarët në kërkim të furnizimeve të reja

Tregjet e gazit shënojnë rritje në të dyja anët e Atlantikut, tregtarët në kërkim të furnizimeve të reja

Botë
Lirohen nafta dhe benzina në Kosovë

Lirohen nafta dhe benzina në Kosovë

Energjetika
Sot në Kosovë, nafta dhe benzina 2 cent më lirë

Sot në Kosovë, nafta dhe benzina 2 cent më lirë

Energjetika
​Ekspertët e ekonomisë: Qytetarët e bizneset s’përfitojnë nga çmimi tavan i karburanteve

​Ekspertët e ekonomisë: Qytetarët e bizneset s’përfitojnë nga çmimi tavan i karburanteve

Ekonomi