Gjirafa50 dhe Raiffeisen Bank Kosovo ofrojnë super zbritje në disa produkte për Black Friday, më 25.11.2022 duke filluar nga ora 00:00.

Kjo kampanjë vjen në kuadër të aktivitetit të përvitshëm të Gjirafa50: BLACK FRIDAY! Zbritjet më të mëdha ofrohen gjatë kësaj ngjarje në produktet më të mira teknologjike nga kategoritë si:

Laptop, kompjuterë, builds, kartela grafike, aksesorë, apo shumë produkte të tjera teknologjike.

View this post on Instagram

A post shared by Gjirafa50 (@gjirafa50)

Këtë vit, të gjithë përdoruesit e BONUS Kartelës mund të përfitojnë nga zbritjet 40-80% në disa nga produktet e Gjirafa50.

Për të gjithë ata që nuk janë të pajisur me BONUS kartelë, banka Raiffeisen ju mundëson një aplikim online të thjesht dhe të lehtë. Apliko tani për të përfituar nga sezoni i zbritjes.

Sot, Gjirafa50 dhe Raiffeisen Bank Kosovo kanë shpalosur produktet që mund të blihen vetëm me BONUS Kartelë!

View this post on Instagram

A post shared by Gjirafa50 (@gjirafa50)

Ofertat e fundit të Gjirafa50 mund t’i ndiqni në Facebook, Instagram, TikTok dhe Twitter.