Secila femër e cila kalon mjaft kohë në kuzhinë e di sa e mundimshme mund të jenë punët e shtëpisë, gatimi i ushqimit dhe punët e tjera të ngjashme

Me ndihmën e disa këshillave të thjeshta, pa shpenzuar para, mund të bëni vegla të dobishme, apo të përdorni veglat e kuzhinës në mënyrë krejtësisht të re, transmeton Telegrafi.

Kapësja për skarë mund t’ju shërbejë si kulluese limoni, ndërkaq kutia e zakonshme si kovë për mbeturina të imëta derisa gatuani drekën.

Me ndihmën e sodës së bikarbonatit pastroni aparatet e kuzhinës, çlironi gypat e mbyllur të ujit dhe thjesht dhe lehtë eliminoni yndyrën më të fortë.

Zgjidhni të gjitha thjesht dhe lehtë me ndihmën e super-trukeve të cilat mund t’i shikoni në videon e mëposhtme.

/Telegrafi/