Një person i komunitetit boshnjak pas një mosmarrëveshje e kanosur verbalishtë nënën dhe vëllaun e tij.

Rasti ka ndodhur në Prizren, ku i dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar dhe rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt.

“Është raportuar se i dyshuari mashkull K/Boshnjak, pas një mosmarrëveshje e kanosur verbalishtë nënën dhe vëllaun e tij. I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është liruar dhe rasti vazhdon të hetohet në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e Policisë. /Telegrafi/